Γεωργιάδης Κρεοτεχνείο, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ Πικέρμι

Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης Κρεοπωλείο Πικέρμι, Κρεοπωλείο χονδρική & λιανική Αθήνα - Αττική - Delivery κρεοπωλείο σε όλη την Ελλάδα χονδρική

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ
Κρεοπωλείο Χονδρική - Λιανική

Τηλ. 2106039870 2106043405


Κρεοπωλείο



Παρασκευάσματα του εργαστηρίου μας, κρέατα και αλλαντικά δικά μας αλλά και πολλών ακόμα επιλεγμένων μικρών παραγωγών, εγχώριων και μη.




Χοιρινό

Χοιρινό
Μοσχάρι

Μοσχάρι
Μοσχάρι Γάλακτος

Μοσχάρι Γάλακτος
Πουλερικά

Πουλερικά
Βιολογικό Μοσχάρι

Βιολογικό Μοσχάρι
Αρνί - Κατσίκι

Αρνί - Κατσίκι




Παντοπωλείο

Σε ένα ωραίο τραπέζι, το κρέας μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά χρειάζεται και συνοδεία για να είναι πλήρης η ευχαρίστηση. Στο Κρεοτεχνείο, θα βρείτε:

Αλλαντικά, Τυριά και διάφορα άλλα είδη (delicatessen) τα οποία θεωρούμε ότι αξίζει να βρεθούν στο πιάτο σας λόγω της γεύσης τους αλλά και του τρόπου παραγωγής τους! Από διάφορα μέρη της Ελλάδας (και κάποια αξιόλογα εισαγωγής), από παραγωγούς με ιδέες και μεράκι!




Αλλαντικά

Αλλαντικά
Τυριά

Τυριά
Μπακαλική

Μπακαλική


Ελληνικά νωπά κρέατα

Διανομή κρεάτων Αθήνα - Αττική

Delivery κρεοπωλείο στην Αθήνα

Γεωργιάδης Κρεοτεχνείο
Κρεοπωλείο Χονδρική - Λιανική



Λεωφόρος Μαραθώνος 82
Τ.Κ. 19009, Πικέρμι
Τηλ. 2106039870 2106043405

Γεωργιάδης Κρεοτεχνείο Κρεοπωλείο χονδρική
Γεωργιάδης Κρεοτεχνείο, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ
Λεωφόρος Μαραθώνος 82 Τ.Κ. 19009, Πικέρμι
Τηλ. 2106039870 2106043405

Το Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1989.

Εδώ και πάνω από μία εικοσαετία εξελισσόμαστε συνεχώς, φτιάχνοντας σταδιακά συνταγές με βάση το ποιοτικό κρέας. Ξεκινήσαμε ως ένα κλασσικό ελληνικό χασάπικο και προχωρήσαμε λίγο πιο μπροστά, πάντα με σεβασμό στην παράδοση.

Το καλό κρέας δεν αρκεί. Το 2008 αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα πρότυπο εργαστήριο υψίστων προδιαγραφών. Κατασκευάσαμε σε διάστημα 2 ετών, χώρους ιδανικούς για την επεξεργασία, την φύλαξη, την ωρίμανση και την κατάψυξη, σύμφωνα και με τις αρχές των των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 (HACCP).

Το εργαστήριο σχεδιάστηκε με το συνεργάτη μας Γιάννη Χασανάκο, Τεχνολόγο Τροφίμων, ο οποίος ανέπτυξε και τις διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας στο εργαστήριο μας σύμφωνα με κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας, συμβατές με το ISO 22000. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, με γνώμονα τη διαρκή παροχή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων προς τους πελάτες μας.

Από τις αρχές του 2010, βρισκόμαστε στην νέα μας στέγη, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 82 στο Πικέρμι.

Σήμερα, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα, πολύ σωστότερα. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους παραγωγούς μας, τους συνεργάτες μας, το περιοδικό ‘Γαστρονόμος’ για το βραβείο ποιότητας 2011.

Η εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων τόσα χρόνια, δημιουργεί μια σχέση υποχρέωσης να τους φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Κρεοπωλείο

Παρασκευάσματα του εργαστηρίου μας, κρέατα και αλλαντικά δικά μας αλλά και πολλών ακόμα επιλεγμένων μικρών παραγωγών, εγχώριων και μη.

 

 

 

 

Λουκάνικα και αλλαντικά παραγωγής μας, φυσικής ωρίμανσης χωρίς συντηρητικά.

Εξειδικευμένες κοπές (french trimming- ribroast- tomahawk -skin on &boneless) ακόμα και εφαρμοσμένες σε ελληνικά κρέατα στεγνής ωρίμανσης.

Εισαγωγείς και διαχειριστές των περίφημων black angus beef από USA AUSTRALIA URUGUAY ARGENTINA καθώς και της ράτσας fearse από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ γνωστή για την διασπορά λίπους ώστε να επιτρέπει την πολύμηνη ωρίμανση με αποτέλεσμα τα ισχυρά αρώματα και την γευστική ταυτότητα.

Πώληση λιανική και χονδρική με πιστοποίηση εργαστηρίου ISO22000:2005

Τυριά και διάφορα είδη εκλεκτής μπακαλικής (delicatessen) για τα οποία θεωρούμε ότι αξίζει ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνονται και αξίζει να βρεθούν στο πιάτο σας.