Nova Clean - Κοινοχρηστα Εκδοση κοινοχρηστων Νέο Ηράκλειο Νέο Ηράκλειο

NOVA CLEAN ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ Νέο Ηράκλειο, Βόρεια προάστια (Μαρούσι κ.α.), Αθήνα

NOVA CLEAN - ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ


  • Έκδοση κοινοχρήστων
  • Διαχειρίσεις κτηρίων
  • Διαχειρίσεις πολυκατοικιών


Εμπιστευθείτε μας στην υπηρεσία έκδοσης κοινοχρήστων. Εκδίδουμε άμεσα και σωστά τα κοινόχρηστα της πολυκατοικία σας τηρώντας όλες τις παραμέτρους που προβλέπει η νομοθεσία πάντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 2812828 & 210 2812250, πείτε μας τον αριθμό των διαμερισμάτων σας και θα σας δώσουμε αμέσως τιμή.


Επισής η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

  • Καθαρισμούς κτιρίων
  • Απολυμάνσεις


www.novaclean.gr

Γραφεία έκδοσης κοινοχρήστων Αθήνα: NOVA CLEAN
Κουντουριώτου 20, Τ.Κ. 14122, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 2102812828, 2102812250, Fax 2102812388, Κιν. 
6981310092


Εξυπηρετούμε όλες τις κοντινές περιοχές όπως:
Έκδοση κοινοχρήστων, κοινόχρηστα σε Νέα Ιωνία, Καλογρέζα, Αλσούπολη, Πευκάκια, Περισσός, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Άνω πατήσια, Κάτω Πατήσια, Γαλάτσι, Λαμπρινή Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Μελίσσια, Βριλήσσια, Γέρακας, Πεντέλη, Αγία Παρασκευή, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ψυχικό, Φιλοθέη, Ριζούπολη και όλα τα βόρεια προάστια Αττικής

Email

Nova Clean 

Nova Clean ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑΓια μας στην NovaClean ποιότητα σημαίνει : 
 
 1. Οικολογική στρατηγική :
Η οικολογική μας συνείδηση δεν είναι κάτι το ευαίσθητο στα όρια του γραφικού , αλλά ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού που ευελπιστεί να βρει ανταπόκριση σε σημαντικό τμήμα της αγοράς , και να οδηγήσει σε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα .
 
  2. Εμπειρία και κατάρτιση . 
 Το λάθος που διαπράττουν ορισμένες εταιρίες είναι ότι χρησιμοποιούν πολλές φορές άτομα με «επαρκή τυπικά προσόντα» σε θέσεις κλειδιά για τον καθαρισμό . Δεν εννοούμε ότι πρέπει να είσαι βλάχος για να πήξεις γιαούρτι . Αναμφισβήτητα όμως πρέπει να ξέρει αυτός που το πήζει και αυτός που το δοκιμάζει . Στην NovaClean απαραίτητη προϋπόθεση για να προσληφθεί κάποιος είναι να έχει αντίληψη της καθαριότητας για να εκπαιδευτεί και να προσληφθεί στον τομέα της καθαριότητας .
 
 3. Διασφάλιση ποιότητας.
 Πρόσφατα η εταιρία μας πιστοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Q&E Consulting ( υπεύθυνη κ. Ασημακοπούλου Αλεξάνδρα τηλ. 210 5776662 για την μελέτη και εφαρμογή του προτύπου ISO 9001:2000 αριθμός πιστοποίησης DE 434696 QM που διασφαλίζει την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών , και ταυτόχρονα επιδίωξή μας είναι η απόλυτη συμμόρφωση μας προς τον κανονισμό 1836/93 της Ε.Ε. για συστήματα EMAS που πιστοποιούν εταιρίες που αναπτύσσουν συστήματα φιλικής περιβαλλοντικής διαχείρισης και αναπτύσσουν οικολογικά αγοραστική και μεταγοραστική επιχειρηματική και κατα-ναλωτική συμπεριφορά .
 
 4. Ασφαλιστική κάλυψη. 
Τέλος για τη εξασφάλιση της περιουσίας σας παρέχουμε εγγύηση αστικής ευθύνης , χωρίς καμμία επιβάρυνση από τον πελάτη , για να νοιώθετε σίγουροι ότι δεν θα σας συμβούν απρόοπτα και εκπλήξεις .
 
 5. Άρτιος και άριστα συντηρημένος μηχανολογικός εξοπλισμός .
 Μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές  απαιτήσεις και πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας της γνωστής γερμανικής σειράς KÄRCHER της Ιταλικής PETACO και της ελβετικής TASKI σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και την εκπαίδευση του προσωπικού κατά το Σουηδικό πρότυπο ικανοποιούν τα πιο απαιτητικά στάνταρ διασφάλισης ποιότητας . 
 
NovaClean: Η εμπειρία μας εγγύηση ποιότητας.

1875 προβολές (από 04/05/2015)