Γεώργιος Ηλιάκης & Σια Ο.Ε.
Μονωτεχνική Γ. Ηλιάκης & Σια Ο.Ε. - ΣΠΑΤΑ
Λεωφόρος Δημάρχου Χρ. Μπέκα 88 Τ.Κ. 19004, Σπάτα
Τηλ. 2106635255 Κιν. 6972716064, 6947789786
Σύστημα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης. Φαίνεται βήμα βήμα το αποτέλεσμα που θα έχετε στη δική σας επιφάνεια. Κρατάει σταθερή την θερμοκρασία του σπιτιού σας .
Έτοιμη τσιμεντοσανίδα-γυψοσανίδα κολλημένη σε Neopor. Ακόμη μια λύση για εξωτερική θερμοπρόσοψη. Μπορεί να εφαρμοστεί και εσωτερικά σε επιφάνειες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες .
Χρώματα για όλα τα γούστα!!! Έντονα- πάλ-δυναμικά...Διαλέγετε την απόχρωση που επιθυμείτε και εμείς την ετοιμάζουμε σε οποιαδήποτε ποιότητα εσείς θέλετε και για κάθε επιφάνεια!!
Ακρυλικός Στόκος Σπατουλαρίσματος της εταιρείας Vechro. Είναι λεπτόκοκκη παρετίνη για εφαρμογή εσωτερικά και εξωτερικά.
Θερμομονωτικές πλάκες τύπου Polytile 30 x 30.Εύκολη εφαρμογή χωρίς στοκάρισμα, απλά θυλικώνουν μεταξύ τους και μπορούν να μεταφερθούν. Καλό είναι να έχει προηγηθεί υγρομόνωση πριν την τοποθέτησή τους.
Spray Γενικής χρήσης αλλά και ειδικών εφαρμογών σε διάφορα χρώματα.
MURO.Καθαρίζει αποτελεσματικά:πλακάκια -φυσικές ή τεχνητές πέτρες και άλλες δύσκολες εφάνειες απο υπολείμματα τσιμέντου,κονιάματος,σκουριάς,αλάτων & άλλων επίμονων λεκέδων.
Μοτεράκια για τις σούβλες σας.Αερόψηκτα-επαγγελματικά-και για μπαταρία αυτοκινήτου αν είστε στην εξοχή.Επίσης σούβλες για αρνί και κοκορέτσι καθώς και πηρούνες τσιγκέλια σακοράφες...Είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα!!
Νανοτεχνολογία για τσιμέντο, επιχρίσματα, αρμούς, πέτρες εσωτερικά και εξωτερικά.Το SURFAPORE C προστατεύει και αδιαβροχοποιεί εισχωρώντας στις επιφάνειες, χωρίς να δημιουργεί φιλμ.
Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι στο κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες, visa, mastercard, dinerss, maestro, american express. Μονωτεχνική Σπάτα!!
Υλικά Decoupage
Χρώματα κιμωλίας, κεριά decoupage πινέλα και βερνίκια .Ακρυλικά χρώματα και stencils.Θα τα βρείτε όλα στο κατάστημά μας Μονωτεχνική στα Σπάτα
Διάφορες τεχνικές αναπαλαίωσης επίπλων,κορνίζων,καθρεπτών, διαφόρων επιφανειών.Ρωτήστε μας και ελάτε να σας συμβουλέψουμε απο κοντά.
Στην Μονωτεχνική θα βρείτε ποικιλία υλικών για decoupage!!
Ακρυλικά χρώματα σε συσκευασίες των 100ml για τεχνικές decoypage αλλά και για οποιαδήποτε είδους χειροτεχνία.
Εργαλεία - Σιδηρικά
Συρματόβουρτσες Spid (συρμάτινες και πλαστικές). Οι πλαστικές εφαρμόζονται κυρίως στις πλάκες Καρύστου ή σε πλακάκια για να μην σημαδέψουν την επιφάνεια.
Διάφορα ρολά για κάθε επιφάνεια. Γούνινα- δερμάτινα- Μοχέρ-Πολυεστερικά-Ρελιέφ-Συνθετικά. Με μακρύ ή κοντό πέλος .
Ποικιλία σε πινέλα μονά- ημίδιπλα- διπλά .Στραβοπίνελα , κονταροπίνελα, στρογγυλά, πινέλα ζωγραφικής, πατρόγκες.
Διαφόρων ειδών ταινίες- χαρτοταινίες- ταινίες συσκευασίας.
Χρώματα
Superior. Υψηλής ποιότητας ακρυλικό πλαστικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Υποαλλεργικό με αντιμικροβιακή δράση. Άοσμο με μάτ τελείωμα.Επιτρέπει τον συχνό καθαρισμό τους.
Αστάρια. Αστάρια νερού και διαλύτου. Για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, για ξύλα για μεταλλικές επιφάνειες. Εφαρμόζονται πριν το βάψιμο.
Βερνίκι Εμποτισμού Νερού Πολυουρεθάνης για την συντήριση και την προστασία των ξύλινων επιφανειών σας. Αντέχει πολύ περισσότερο στις δύσκολες καιρικές συνθήκες σε σχέση με τα απλά βερνίκια ξύλου .
Profi Exterior.Οικονομικό ακρυλικό χρώμα για εξωτερικούς τοίχους.Μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα.
Exterior 100%. Ακρυλικό χρώμα για εξωτερικούς τοίχους, σοβάδες,μπετό,τσιμεντοσανίδες.Με μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες,υψηλή απόδοση και εξαιρετικό φινίρισμα.
Eco Profi Interior.Οικονομικό πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους. Άοσμο με υψηλή κάλυψη και πολύ καλή τελική επιφάνεια βαφής.
Οικολογική Ακρυλική Ριπολίνη Νερού Πολυουρεθάνης υψηλών προδιαγραφών για ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες.
Master.Πλαστικό χρώμα ματ για εσωτερικούς τοίχους,γυψοσανίδες,ταβάνια.Άοσμο μυκητοκτόνο χρώμα με μεγάλη απόδοση,υψηλή καλυπτικότητα και εξαιρετικό τελείωμα σε πολύ καλή τιμή!!
Ισοθερμικό πλαστικό χρώμα.Περιέχει υαλοσφαιρίδια που προσφέρουν θερμομονωτική ικανότητα,αντιμουχλική προστασία & σταθεροποίηση της εσωτερικής θεμοκρασίας.Κατάλληλο για μπάνια κουζίνες υπνοδωμάτια.
Image

of