Πιπέρια: Μαύρο, Πράσινο, Λευκό, Ροζ, Τρικολόρε, Σετσουάν, Κουμπέμπα
Αλάτια :Ψιλό Μεσολογγίου, Ψιλό-Ημίχονδρο-Χονδρό Θαλασσινό, Ψιλό-Χονδρό Ροζ Ιμαλαϊων
Κοκκινοπίπερα: Πάπρικα Γλυκιά, Πάπρικα Καπνιστή, Πάπρικα Καυτερή, Καγιέν, Τσίλι
Κάρυ : Κάρυ Indi (απαλό), Κάρυ Madras (αρωματικό), Κάρυ Κόκκινο (πικάντικο), Κάρυ Thai (καυτερό
Κουρκουμάς
Κανέλα : Κανέλα Κεΰλάνης Τριμμένη, Κανέλα Κεϋλάνης 8cm Βιο, Κανέλα Ινδονησίας Τριμμένη, Κανέλα Ινδονησίας 6cm-15cm-25cm-50cm
Μπουκοβο : Καυτερό, Γλυκό, Πουλ Μπιμπερ
Γλυκάνισος: Σποράκι, Τριμμένος, Αστεροειδής
Μοσχοκάρυδο : Ολόκληρο, Τριμμένο
Μπαχάρι : Ολόκληρο, Τριμμένο
Κόλιανδρος : Σποράκι, Τριμμένος
Κάρδαμο : Σποράκι, Τριμμένο
Κύμινο : Σποράκι, Τριμμένο
Μάραθος : Σπόρος
Άγριο κύμινο (κιούμελ) : Σπόράκι
Άρκευθος (κέδρος) : ολόκληρο
Μείγματα μπαχαρικών