Αιγαίο Α.Ε. Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Αερόθερμο τζακιού - Σόμπες - Εναλλάκτης τζάκι-καλοριφέρ

Ι. ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Το αερόθερμο τζακιού είναι μία απλή, έξυπνη και οικονομική λύση, ικανή να ζεστάνει τον χώρο σας μειώνοντας την ποσότητα των καυσόξυλων που χρησιμοποιείτε. Τοποθετείται εύκολα και προσαρμόζεται σε βάθος ανάλογα με τις διαστάσεις και την κατασκευή του τζακιού σας.  Διαθέτει ένα από τα πιο αξιόπιστα μοτέρ της αγοράς (40 Watt), κατάλληλα ρυθμισμένο ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή απόδοση.  Οι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι, Ευρωπαϊκής κατασκευής μοτέρ με δύο χρόνια εγγύηση.


Μοντέλα προς διάθεση:

ΙΙ. ΣΟΜΠΕΣ
  • Σόμπες ξύλου 
  • Σόμπες ξύλου με φούρνο
  • Στόφα-Φούρνος

ΙΙΙ. ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Το αερόθερμο τζακιού 5P παράγει κατά μ.ο. 200 (m³) κυβικά μέτρα αέρα την ώρα ενώ το 7P αντίστοιχα παράγει κατά μ.ο. 280 (m³) κυβικά μέτρα αέρα. Με έναν απλό υπολογισμό μπορείτε να υπολογίσετε τα τετραγωνικά επιφάνειας που μπορείτε να ζεστάνετε.


Έστω ένας χώρος 70 τ.μ. με 3 μέτρα ύψος, συνεπώς 210 κυβικά μέτρα όγκου  (70 τ.μ. Χ 3 ύψος = 210 m³).


Συμπερασματικά, το αερόθερμο τζακιού 5P με απόδοση 200 m³την ώρα καλύπτει μία επιφάνεια 70 τ.μ μέσα σε μία ώρα ενώ το 7P στο ίδιο διάστημα μπορεί να καλύψει επιφάνεια 90 με 110 τ.μ.  


Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι να έχουμε φωτιά σε πλήρη ανάπτυξη. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.aerothermotzakiou.gr

Email

Fireplace Air Blower Heater - Αερόθερμο Τζακιού
70829 προβολές (από 13/02/2012)