Τι;
Που;
Διαφημιστειτε Μαζι Μας Δωρεάν Καταχώρηση
Διαφημιστειτε Μαζι Μας

Διαφημιστείτε στο findhere

Καθημερινά χιλιάδες χρήστες της τοπικής κοινωνίας αναζητούν επαγγελματίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλετε να είστε μία από τις επιλογές τους; Το findhere σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή και τα προϊόντα σας στοχευμένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης για τον χρήστη που αναζητά πληροφορίες σε κάθε τοπική κοινωνία

Δυνατότητες προβολής

Υπάρχουν τρεις δυνατότητες όσον αφορά την προβολή της επιχείρησής σας:
1. Δωρεάν Καταχώρηση

Η Δωρεάν Καταχώρηση περιέχει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο) και μπορείτε να προβληθείτε μέχρι σε 3 επαγγελματικές κατηγορίες. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι Δωρεάν Καταχωρήσεις εμφανίζονται μετά τις συνδρομητικές καταχωρήσεις.

2. Συνδρομητική Καταχώρηση

Η Συνδρομητική Καταχώρηση περιλαμβάνει πλήρης παρουσίαση της επιχείρησης και αποτελεί πρώτη επιλογή του χρήστη. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε εταιρική ιστοσελίδα, το findhere σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους προφίλ και με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεστε και εσείς, όχι μόνο στο Ελληνικό Internet, αλλά και στις παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το προφίλ περιλαμβάνει:
Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας, όπως κινητό, web site, email Λογότυπο της επιχείρησης Περιγραφή υπηρεσιών και προϊόντων
Φωτογραφίες και βίντεο Διεύθυνση σε χάρτη Τρέχουσες προσφορές
3. Χορηγός – Banner – Scrolling Banner

Αν θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Ιντερνετ, τα παραπάνω είδη διαφήμισης αποτελούν τον ιδανικό τρόπο. Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, προωθείτε προϊόντα, περνάτε μηνύματα.

Για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες προβολής στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο, τηλεφωνήστε στο 210 6100088 ή στείλτε μας email στο info@findhere.gr.